Европол е помогнал за разплитането на случая с полицаите, загинали при преследване

...
Европол е помогнал за разплитането на случая с полицаите, загинали при преследване
Коментари Харесай

Европол е помогнал за разкриването на случая със загиналите полицаи

Европол е оказал помощ за разплитането на случая с служителите на реда, загинали при гонене на рейс в Бургас, както и с устанояването на причинителите и тяхната съпричастност към незаконни мрежи. Това стана ясно от изказване на изпълнителния директор на Европол Катрин де Бол, която е на публично посещаване в София. 

Като обвинени за нещастието бяха задържани трима сирийски жители, които бяха упрекнати за опит за нелегално транспортиране на незаконни мигранти. Един от тях - Омар Аднан, беше упрекнат и за това, че е управлявал рейса и е причинл гибелта на двамата служители на реда. Самият той твърди, че е на 15 години, само че сега се ревизира в Сирия и Турция дали в действителност не е пълновръстен, с цел да понесе по-тежка отговорност.

„ Знаем за трагичните събития в Бургас, където двама служители на реда изгубиха живота си. Тази покруса сподели още един път на какъв риск са изложени всекидневно служителите на реда. Показва и по какъв начин незаконните мрежи работят динамично и бързо се приспособяват към новите условия ”, разгласи още ръководителката на Европол.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР